TI SENTO-Milano, goudsmeden die zilver smeden.

Wij zijn goudsmeden die weinig goud smeden. We love zilver. Het is die pure hagelwitte glans waar ons vakmanschap in uitblinkt.  Het hoort misschien niet, maar we doen het toch. Wij smeden zilver. En, oh boy, we doen dat goed.

Zilver straalt kracht uit. Het is onze ambacht, onze kunst. TI SENTO-Milano is het eerste atelier dat in zilver het nieuwe goud zag. We bewerkten zilver met zoveel precisie en liefde dat het de goudstandaard verdiende. Wat veel mensen niet weten, is dat we tot de dag vandaag nog steeds ieder juweel old-skool schetsen met potlood en papier. We smeden ieder sieraad vervolgens met de blote hand en veilen en polijsten door tot het blinkt. Niet bang voor zwarte vingers. Yes: we maken de onze vies om de jouwe te laten stralen. Op op op, met die mouwen. En doorgaan tot perfectie. Ti-Sento all night, lady!

Soms prikken we in een zeepbel, soms struinen tegen de verwachting in, maar altijd geven we karakter aan esthetiek. Het resultaat? Juwelen met een tijdloze stijl en een flinke snuf spice. Milanese meeslependheid met verborgen details. Verfijnd én spannend. Gevoelig mét allure.

TI SENTO-Milano sieraden schreeuwen niet, maar ze fluisteren het van de daken. Woah ja.

#becauseweshine