Tomas Schute

Mijn naam is Tomas Schute (25), trotse mede- eigenaar van Juwelier Schute te Rosmalen. Vanaf 1 juli jongstleden hebben mijn vrouw Rianne Schute (22) en ik de stap gemaakt om het familiebedrijf voort te zetten. Zelf heb ik meerdere opleidingen gedaan om zo veel mogelijk kennis te vergaren omtrent het vak. Zo heb ik de opleiding tot juwelier ondernemer gedaan, ben ik Nederlands edelsteenkundige, gecertificeerd taxateur en heb ik de cursus goudsmid reparatiewerk gedaan. Zelf draag ik graag mijn Seiko premier horloge omdat het een perfecte combinatie heeft van mooi chique en klassiek horloge maar ook met een sportieve uitstraling!

 

Ans Koppens

Rianne Schute

Mijn naam is Rianne Schute (22), trotse mede- eigenaar van juwelier Schute te Rosmalen. Zelf draag ik graag een ring dat mijn man; Tomas Schute zelf heeft ontworpen en gemaakt. Het is een prachtige solitair met de edelsteen Tourmalijn. Het is zijn eerste ontwerp en creatie wat hij heeft gemaakt en ik ben er ook zeker trots op. Ik draag de ring elke dag en laat hem graag aan iedereen zien!