Tomas Schute

Mijn naam is Tomas Schute (25), trotse mede- eigenaar van Juwelier Schute te Rosmalen. Vanaf 1 juli jongstleden hebben mijn vrouw Rianne Schute (22) en ik de stap gemaakt om het familiebedrijf voort te zetten. Zelf heb ik meerdere opleidingen gedaan om zo veel mogelijk kennis te vergaren omtrent het vak. Zo heb ik de opleiding tot juwelier ondernemer gedaan, ben ik Nederlands edelsteenkundige, gecertificeerd taxateur en heb ik de cursus goudsmid reparatiewerk gedaan. Zelf draag ik graag mijn Seiko premier horloge omdat het een perfecte combinatie heeft van mooi chique en klassiek horloge maar ook met een sportieve uitstraling!

 

Ans Koppens

Rianne Schute

Mijn naam is Rianne Schute (22), trotse mede- eigenaar van juwelier Schute te Rosmalen. Zelf draag ik graag een ring die mijn man; Tomas Schute zelf heeft ontworpen en gemaakt. Het is een prachtige solitair met de edelsteen tourmalijn. Het is zijn eerste ontwerp en creatie wat hij heeft gemaakt en ik ben er ook zeker trots op. Ik draag hem elke dag en laat hem graag aan iedereen zien!

 

 

 

Bianca van der Doelen

Mijn naam is Bianca van der Doelen (48), vanaf 1 oktober 2017 mag ik mezelf medewerkster noemen. Zelf draag ik het liefst mijn Pandora bedel armband. Achter elk bedeltje zit een emotionele verhaal achter en dat is waar mijn werk ook om draait. Achter elk sieraad zit vaak een prachtige gebeurtenis of een emotioneel verhaal achter en dat maakt het werk elke dag anders!